Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Accountmanager Industry

Plaatsingsdatum 04-10-2017 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Utrecht/Gouda Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -

Zet jij klanttevredenheid bovenaan je prioriteitenlijstje? Wil jij bijdragen aan onze groeiambitie en onze klanten adviseren over onze producten? Dan is deze functie echt iets voor jou. Als Accountmanager Industry zorg jij voor een zo hoog mogelijk rendement voor zowel Carel Lurvink als onze klanten!

Vanwege verdere groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een


Accountmanager Industry
Rayon Midden-Nederland
(full-time)

Als accountmanager Industry bij Carel Lurvink draag jij bij aan onze groeiambitie door het creëren van new business, het onderhouden van nieuwe relaties en het uitbouwen daarvan. Je bent commercieel verantwoordelijk voor de accounts in het rayon en het realiseren van de gestelde targets. We verwachten dat je dagelijks in controle bent van jouw rayon en dat je werkt volgens onze klant- en organisatiewaarden. Je levert een totaal pakket van o.a. persoonlijke beschermingsmiddelen, hygiëne artikelen en reinigingsmiddelen. Je signaleert product-, markt- en concurrentieontwikkelingen en draagt zorg voor een goede rapportage aan de sales manager. Je uitvalsbasis zijn onze kantoren in Hilversum en Enschede, maar uiteraard zal je veel onderweg zijn naar nieuwe relaties in Midden-Nederland.

Wie zoeken wij?
Om in deze functie succesvol te zijn zoeken wij een resultaatgerichte hunter. Iemand die daadwerkelijk het verschil weet te maken bij potentiële klanten. Je bent de ideale kandidaat als je voldoet aan de volgende criteria:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in commerciële richting.
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante verkoopervaring.
  • Affiniteit met ons productassortiment.
  • Je bent klantgericht en vasthoudend.
  • Excellente onderhandelings- en deal closing skills.
  • In verband met het Rayon gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat die woonachtig is in de omgeving Utrecht/Gouda.

Over Carel Lurvink
Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In bijna 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Daarbij bieden wij de beste service en adviseren wij onze relaties op een proactieve manier. Dat maakt Carel Lurvink anders dan andere aanbieders.

Dit hebben wij je te bieden!
Werken bij Carel Lurvink betekent werken bij een ambitieus familiebedrijf opgericht in 1893. Samen met collega’s draag je dagelijks bij aan de verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Bij Carel Lurvink krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij besteden aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling, door te investeren in trainingen en opleidingen. Zelfstandigheid wordt gestimuleerd en we hebben de overtuiging dat een goede werksfeer de beste resultaten oplevert. Dát maakt het werken bij Carel Lurvink zo bijzonder.

Interesse? Overtuig ons!
Enthousiast om aan de slag te gaan? Klik dan nu op de sollicitatiebutton! Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floortje Koobs, HR via werken@carellurvink.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

We hebben begrip voor acquisitie maar geen interesse.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer