Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Accountmanager Safety (Noord-Nederland)

Plaatsingsdatum 05-04-2017 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats - Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 0 Salaris -
Werken bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf.

Zet jij klanttevredenheid bovenaan je prioriteitenlijstje? Wil jij bijdragen aan onze groeiambitie en onze klanten adviseren over onze safety producten? Dan is deze functie echt iets voor jou. Als Accountmanager Safety zorg jij voor een zo hoog mogelijk rendement voor zowel Carel Lurvink als onze klanten!

Vanwege verdere groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Accountmanager Safety
Rayon Noord-Nederland
(full-time)

Als accountmanager Safety bij Carel Lurvink draag jij bij aan onze groeiambitie door het creëren van new business, het onderhouden van bestaande relaties en het uitbouwen daarvan. Je bent commercieel verantwoordelijk voor de accounts in het rayon en het realiseren van de gestelde targets zoals omzet en marge. Daarnaast ondersteun je de Key-Accountmanager ‘safety’ bij het ontwikkelen van de verkoopstrategie. Je uitvalsbasis zijn onze kantoren in Hilversum en Enschede, maar uiteraard zal je veel onderweg zijn naar (nieuwe) relaties in Noord-Nederland.

We verwachten dat je – als eigen ondernemer – dagelijks in controle bent van jouw rayon en dat je werkt volgens onze klant- en organisatiewaarden. Je signaleert product-, markt- en concurrentieontwikkelingen en draagt zorg voor een goede rapportage aan de Key Accountmanager.

Wie zoeken wij?
Om in deze functie succesvol te zijn zoeken wij een resultaatgerichte netwerker. Iemand die daadwerkelijk het verschil weet te maken bij potentiële klanten. Je bent de ideale kandidaat als je voldoet aan de volgende criteria:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in commerciële richting.
  • 3-5 jaar relevante verkoopervaring.
  • Ervaring in de veiligheidsbranche is een absolute pré.
  • Je kenmerkt jezelf als een doorzetter en teamplayer.
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent klantgericht en vasthoudend.
  • Excellente onderhandelings- en deal closing skills.
  • In verband met het Rayon gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat die woonachtig is in Noord-Holland of Flevoland.

Over Carel Lurvink
Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In ruim 120 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Daarbij bieden wij de beste service en adviseren wij onze relaties op een proactieve manier. Dat maakt Carel Lurvink anders dan andere aanbieders.

Dit hebben wij je te bieden!
Werken bij Carel Lurvink betekent werken bij een ambitieus familiebedrijf opgericht in 1893. Samen met collega’s draag je dagelijks bij aan de verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Bij Carel Lurvink krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij besteden aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling, door te investeren in trainingen en opleidingen. Zelfstandigheid wordt gestimuleerd en we hebben de overtuiging dat een goede werksfeer de beste resultaten oplevert. Dát maakt het werken bij Carel Lurvink zo bijzonder.

Interesse? Overtuig ons!
Enthousiast om aan de slag te gaan? Klik dan nu op de sollicitatiebutton! Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Martine Huitink, HR via werken@carellurvink.nl. We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren kan t/m 5 mei 2017.

We hebben begrip voor acquisitie maar geen interesse.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Accountmanager, Safety

Contactgegevens

Contactpersoon Martine Huitink

Vestigingsplaats

Solliciteer