Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: (afstudeer) stage HRM

Plaatsingsdatum 06-06-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Enschede Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 Salaris -
Afstuderen bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf

Volg jij een opleiding op het gebied van HRM en ben je op zoek naar een toffe (afstudeer)stage? Wil jij jouw energie stoppen in een stage waarbij de beginnende HR professional in jou naar boven komt? Dan zoeken wij jou!

(afstudeer)stage HRM

Dit ben jij
Jij bent enthousiast, ondernemend, leergiering en streeft ernaar om door te blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen tijdens deze stage. Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage waar de beginnende HR professional in jou naar boven komt. Nieuwe opdrachten en projecten pak je met beide handen aan, jij wilt gewoon graag aan de slag!

Hoe ziet jouw (afstudeer)stage eruit?
Bij Carel Lurvink maak je op een interessante en uitdagende manier kennis met het HR-vak. Je komt in aanraking met ieder thema van HR, waardoor je voor jezelf kan ontdekken waar jouw interesses liggen.

Tijdens je meewerkstage ben jij het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van Carel Lurvink en zal je de HR adviseur ondersteunen bij de coördinatie van het proces rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Je gaat je o.a. bezighouden met recruitment, sollicitatiegesprekken, in- en uitdiensttreding van medewerkers, een actieve rol spelen in verzuimcases en je draagt zorg voor correcte personeelsdossiers. Daarnaast is er ook voldoende tijd om verschillende leuke projecten op te pakken.

Als afstudeer stagiair zijn er meerdere opdrachten mogelijk. Zo zou je bijvoorbeeld een uitdagende opdracht op kunnen pakken richting employee experience, duurzame inzetbaarheid, HR analytics of Compensation & Benefits. Heb jij een beter idee voor jouw afstudeeropdracht? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?

Wat verwachten wij van jou?
• Je volgt een hbo-opleiding in het derde of vierde leerjaar (in de richtingen: HR, HRM, Personeel & Arbeid;
• Je bent op zoek naar een stageplaats van 4 of 5 dagen per week vanaf september 2018;
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
• Je bent proactief en durft met adviezen te komen;
• Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren
• Een stagevergoeding van € 350,- uiteraard;
• Een afstudeerplek binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is;
• Een goede werksfeer en no-nonsense cultuur;
• Wij willen dat je alles uit je stageperiode haalt, daarom ben jij 4 of 5 dagen op kantoor aan het knallen. Hierdoor word jij onderdeel van ons team en kun jij écht indruk maken.

Waar komt je terecht?
Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Enschede. Je krijgt bij Carel Lurvink alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van je eigen skills. Wij staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven om jouw stage een unieke leerervaring te maken. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier; even lunchen in onze nieuwe brasserie, samen borrelen op de vrijdagmiddag, wij doen het allemaal!

Wie zijn wij?
Wij hebben een duidelijke missie: werkomgevingen schoner en veiliger maken. In bijna 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot veiligheidsbrillen. Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

Interesse?
Wil jij vanaf augustus / september een (afstudeer)stage volgen bij Carel Lurvink? Laat het ons dan weten! Wij reageren zo spoedig mogelijk op jouw sollicitatie.
Ben je enthousiast geraakt door de mogelijke afstudeeropdrachten en organisatie maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de HR-adviseur Floortje Koobs, via werken@carellurvink.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer