Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Afstuderen - Commercieel

Plaatsingsdatum 20-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Enschede Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 Salaris -

Ga jij aankomend studiejaar afstuderen en zoek jij een toffe afstudeeropdracht waar de beginnende ondernemer in jou naar boven komt? Ben jij een gemotiveerde student en wil jij jouw commerciële inslag en energie stoppen in een interessante afstudeeropdracht? Dan zoeken wij jou!

Afstudeeropdracht - Commercieel

Dit ben jij
Jij bent nieuwsgierig, gedreven, doortastend en commercieel ingesteld. Je bent op zoek naar een afstudeeropdracht waar de beginnende ondernemer in jouw naar boven komt. Nieuwe opdrachten en projecten pak je met beide handen aan, jij wilt gewoon graag aan de slag!

Hoe ziet jouw afstudeerstage eruit?
Jij gaat een onderzoek uitvoeren voor onze verkoopafdeling. Wat kun je verwachten? Je kunt denken aan een marktonderzoek naar specifieke marktsegmenten of een onderzoek naar hoe wij onze klanttevredenheid kunnen vergroten. Doel is om kansen in de markt te identificeren en de service naar onze klanten continue te verbeteren.

Heb jij een beter idee voor jouw onderzoek? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?

Wat verwachten wij van jou?
• Je bent in je laatste fase van een commerciële hbo- of wo-opleiding;
• Je bent proactief en durft met adviezen te komen;
• Je bent klantgericht;
• Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren
• Een vergoeding natuurlijk;
• Een afstudeerplek binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is;
• Een goede werksfeer en no-nonsense cultuur;
• Wij willen dat je alles uit je afstudeerperiode haalt, daarom ben jij 4 of 5 dagen op kantoor aan het knallen. Hierdoor word jij onderdeel van ons team en kun jij écht indruk maken.


Waar komt je terecht?
Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Enschede, maar je zal ook veldwerk doen door met collega’s mee te reizen naar onze service centers in Hilversum en Winschoten. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier; even lunchen in onze nieuwe brasserie, samen borrelen op de vrijdagmiddag, wij doen het allemaal!

Wie zijn wij?
Wij hebben een duidelijke missie: werkomgevingen schoner en veiliger maken. In bijna 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot veiligheidsbrillen. Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

Interesse?
Wil jij vanaf februari 2019 een afstudeeropdracht uitvoeren bij Carel Lurvink? Laat het ons dan weten! Wij reageren zo spoedig mogelijk op jouw sollicitatie.

Ben je enthousiast geraakt door de mogelijke afstudeeropdrachten en organisatie maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de HR-adviseur Floortje Koobs, via werken@carellurvink.nl

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer