Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Category Buyer

Plaatsingsdatum 01-08-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Enschede Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -

Hallo droombaan! Als category buyer zorg jij samen met jouw collega’s van het inkoopteam voor het op voorraad hebben en houden van onze 40.000 unieke artikelen. Deze artikelen worden bij meer dan 200 verschillende leveranciers ingekocht, zowel in Europa als Azië. Jij stelt het juiste assortiment samen en bent verantwoordelijk voor het succes van je eigen categorie.

Category buyer
Locatie Enschede | Fulltime

JOUW MISSIE
Als category buyer ben je verantwoordelijk voor het facility assortiment (zorg, schoonmaak, recreatie, horeca) en ben je het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en collega’s. Je analyseert samen met het inkoopteam een grote hoeveelheid marktdata en stelt op basis hiervan het juiste assortiment samen. Je onderhandelt met leveranciers en creëert een gunfactor bij hen.

  • Je bouwt en optimaliseert een assortiment dat onze belofte ‘iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving’ waarmaakt, in samenwerking met onze afdelingen sales en marketing. Uiteraard houd je altijd een kritisch oog op onze voorraad en omloopsnelheid;
  • Je realiseert doelstellingen ten aanzien van optimale assortimentssamenstelling;
  • Je voert zelfstandig conditieonderhandelingen, sluit, beheert en bewaakt inkoopcondities en beoordeelt leveranciers d.m.v. audits;
  • Je identificeert marktbewegingen vanuit je eigen categorie. Deze weet je commercieel in te vullen en door te vertalen naar verkoopmogelijkheden. Op deze manier stel je een optimaal assortiment samen, waardoor we onze klanten elke dag de laatste noviteiten kunnen aanbieden.

WIE ZOEKEN WIJ?
Voor de vacature category buyer gaat de sterke voorkeur uit naar kandidaten die voldoen aan het volgende:

  • Je beschikt over een minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Deze heb je aangevuld met vaktechnische opleidingen op het gebied van inkoop (NEVI of aanverwant) of je bent bereid deze te volgen.
  • Je beschikt over relevante werkervaring als category buyer (of een soortgelijke positie), liefst binnen de facilitaire branche.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre.
  • Je hebt ervaring met ERP-systemen en goede kennis van moderne Office programma’s.
  • Je bezit technische en bedrijfskundige affiniteit, bent absoluut resultaatgericht en ondernemend, hebt uitstekende cijfermatige en analytische vaardigheden, bent commercieel, communicatief sterk, een teamspeler, creatief, initiatiefrijk een goede luisteraar en onderhandelt strak.

WIJ ZIJN
Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten.

Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

WIJ BIEDEN
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap;
• Werken in een enthousiast en gevarieerd team;
• Je bent onderdeel van een familiebedrijf dat dit jaar 125 jaar bestaat;
• Maandelijkse producttraining;
• Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?
Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en motivatie om voor Carel Lurvink te werken. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en organisatie maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de HR-adviseur Floortje Koobs, via werken@carellurvink.nl

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer