Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: HR stage

Plaatsingsdatum 19-09-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Enschede Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 24 - 0 Salaris -
Zoek jij een stageplaats waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het HR vak en wil jij jezelf ontwikkelen tot een young HR professional? Wegens succes en bijbehorende groei hebben wij ruimte voor een gestructureerde student die van aanpakken weet!

HR Stage
Locatie: Enschede

Wat ga je doen?
Bij Carel Lurvink ga je tijdens je tweedejaars meewerk stage op een interessante en uitdagende manier kennis maken met alle facetten van het HR-vak. Tijdens je stage ondersteun je de HR-adviseur van Carel Lurvink met de algehele personeelsadministratie. Je gaat je bezighouden met in- en uitstroom van medewerkers, werving & selectie, verzuim en je bent samen met de HR-adviseur het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden met alle operationele HR-vragen. Daarnaast doe je ervaring op met het voeren van gesprekken met medewerkers, door deze actief bij te wonen.


Carel Lurvink is een sterk groeiende organisatie en de afdeling HR afdeling is nog volop in ontwikkeling. Er liggen dan ook genoeg leuke projecten die opgepakt kunnen worden naast je dagelijkse werkzaamheden.

Wie zijn wij?
Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten.

Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

Wat verwachten we van jou?
Wij zijn op zoek naar een energieke en ondernemende persoonlijkheid. Je houdt van aanpakken en jij denkt in kansen en oplossingen. Daarnaast vind jij het leuk om bij te dragen aan de groei van onze organisatie en het professionaliseren ervan.

- Je volgt de hbo opleiding HRM en zit in het tweede leerjaar.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Je bent een teamplayer, sociaal en gemotiveerd.

Wat krijg je ervoor terug?
- Stage lopen bij een gezellig familiebedrijf met een prettige werksfeer
- Stagevergoeding
- Een leerzame stage plek voor 3 dagen in de week per februari 2019
- Volop kansen om jezelf te ontwikkelen

Interesse?
Kan jij na het lezen van deze vacature niet wachten om te beginnen? Stuur dan je sollicitatie met CV vóór 31 oktober 2018 naar werken@carellurvink.nl t.a.v. Floortje Koobs.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer