Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Junior Accountmanager

Plaatsingsdatum 01-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Noordoost Nederland Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -

Start nu je carrière bij de meest servicegerichte groothandel op het gebied van schoonmaak- en veiligheidsartikelen. Ben je commercieel en ondernemend? Heb jij de ambitie om een carrière te ontwikkelen binnen sales, dan is deze functie echt iets voor jou!

Jr. Accountmanager
Rayon Noordoost-Nederland | Fulltime

JOUW MISSIE
Als junior accountmanager lever je een belangrijke bijdrage aan onze groeiambitie. Je bent commercieel verantwoordelijk voor het genereren van new business, het onderhouden van bestaande relaties en het uitbouwen daarvan in het segment Industrie. Met enthousiasme adviseer je onze klanten wanneer zij hiernaar vragen, maar ook ongevraagd. Je ziet kansen en je bent altijd proactief op zoek naar nieuwe mogelijkheden en prospects. Je werkt nauw samen met het team accountmanagers en je collega’s van sales support.

Tot jouw klanten behoren zowel vloerenbedrijven, kunststof verwerkende bedrijven als grote industriële bedrijven in de voedingsmiddelenbranche. We verwachten dat je initiatief neemt, ondernemend bent, commercieel denkt en kansen ziet. Hierbij krijg je veel vrijheid en de mogelijkheid jezelf volop te ontwikkelen.

WIE ZOEKEN WIJ?
Jij bent een resultaatgerichte netwerker en weet het verschil te maken bij potentiële klanten. Je bent de ideale kandidaat als je voldoet aan de volgende criteria:
• Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in commerciële richting;
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Relevante kennis van hygiëne-eisen is een pre;
• Je bent ondernemend en je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je bent woonachtig in Noord-Nederland, bij voorkeur in de driehoek Drachten, Assen, Groningen.

WIJ ZIJN
Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In bijna 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot veiligheidsbrillen.

Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

WIJ BIEDEN
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap;
• Werken in een enthousiast en gevarieerd team;
• Je bent onderdeel van een familiebedrijf dat dit jaar 125 jaar bestaat;
• Maandelijkse sales- of producttraining;
• Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?
Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons actieve team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en jouw motivatie om voor Carel Lurvink te werken. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en organisatie maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de HR-adviseur Floortje Koobs, via werken@carellurvink.nl

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer