Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: QHSE manager

Plaatsingsdatum 20-02-2018 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Enschede Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 0 Salaris -
Werken bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf

Word jij blij van het werken in een professionele werkomgeving bij een bedrijf, die bij Koninklijke beschikking Hofleverancier is? Krijg jij graag de ruimte om je eigen werkomgeving in te richten? Streef jij altijd naar de hoogste kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

QHSE Manager
Locatie: Enschede | Fulltime (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een Manager Quality, Health, Safety & Environment (QHSE) die het team van Carel Lurvink komt versterken. In ons nieuwe kantoorpand aan de IJzersteden in Enschede is een laboratorium en testruimte gerealiseerd. Deze ruimte moet verder ingericht worden en de afdeling geprofessionaliseerd. Jij gaat ons hierbij helpen! Doel is dat wij altijd de hoogste kwaliteit uitleveren aan onze klanten en jij vormt daarbij een belangrijke schakel.

JOUW MISSIE
Als QHSE manager ben je voor onze drie locaties in Nederland verantwoordelijk voor het vormgeven van beleid, implementatie en naleving hiervan op het vlak van arbeidsomstandigheden, kwaliteit, veiligheid en milieu. Hieronder vallen de veiligheid van de medewerkers, hun gezondheid, maar ook de kwaliteit van de producten en diensten die wij leveren. Je voert o.a. kwaliteitscontroles uit op onze eigen merken (CaluGuard, CaluClean en CaluPaint) en voert controlerondes uit.

Met jouw ervaring ben jij zowel intern als extern het centrale aanspreekpunt, adviseer je het management en stimuleer je het bewustwordingsproces en draagvlak ten behoeve van de QHSE activiteiten binnen de organisatie. Daarbij signaleer je verbeterpunten en ben je verantwoordelijk voor het initiëren en (laten) implementeren van verbetervoorstellen. Kortom, een gevarieerde job met veel contact met alle afdelingen van ons bedrijf.

JOUW PROFIEL
• Je hebt een afgeronde hbo- opleiding bij voorkeur in de richting van Chemie;
• Je beschikt over relevante werkervaring;
• Je beschikt over kennis van opslag van gevaarlijke stoffen;
• Je beschikt over kennis van bedrijfsprocessen, kwaliteits- en procesbeheerssystemen en daarmee samenhangende kwaliteitseisen;
• Ervaring met productkwaliteits- en veiligheidscertificering is een pré;
• Je hebt een pioniers- en proactieve instelling;
• Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent motiverend, sociaal en overtuigend.

WIJ ZIJN
‘Werkomgevingen schoner en veiliger maken’. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Van werkhandschoenen tot veiligheidsbrillen.

WIJ BIEDEN
• Je bent onderdeel van een familiebedrijf dat dit jaar haar 125 jarig jubileum viert.
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
• Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving.
• Werken in een gevarieerd en enthousiast team.
• Uitstekende pensioenregeling.
• Diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering).

Interesse?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en jouw motivatie om voor Carel Lurvink te werken.

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Floortje Koobs (HR), via werken@carellurvink.nl De sollicitatieperiode sluit op 12 maart 2018.

We hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer