Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Warehouse medewerker

Plaatsingsdatum 01-08-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Enschede Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 Salaris -

Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten in ons magazijn. Heb jij ervaring in het werken in een logistiek omgeving en heb jij een echte aanpakkersmentaliteit? Pak ons dan in en reageer op deze vacature!

Warehouse Medewerker
Locatie Enschede | Full-time

Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten. Door slimme routes, systemen en door ons nieuwe 18 meter hoge magazijn lukt het ons elke dag weer om te voldoen aan de vraag van onze klanten.

JOUW MISSIE
Jij zorgt ervoor dat een bestelling van onze klant de volgende dag al aanwezig is. Als Warehouse medewerker binnen Carel Lurvink ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse logistieke proces. Jij draagt zorg voor alle uitgaande orders. Je helpt bij het verzenden van de juiste producten naar de juiste klanten door de goederen te verzamelen en in te pakken. Je scant producten met de handscanner en zorgt ervoor dat alle producten verzendklaar zijn. Jij zorgt ervoor dat het laatste pakketje op tijd verzonden is.

TEAM
Het team van ons magazijn in Enschede bestaat uit een Logistics Manager, twee teamleiders en team van acht logistieke medewerkers. Een deel van je collega’s werkt bij de afdeling ‘Binnenkomende goederen’ en jij werkt bij de afdeling ‘Uitgaande goederen’.

JOUW PROFIEL
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• Een afgeronde mbo-opleiding bij voorkeur in logistieke richting;
• In bezit van een geldig Stapelaar en Reachtruck certificaat is een pre;
• Kwaliteit en veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel;
• Beschikt over een ‘aanpakkersmentaliteit’ en je steekt graag de handen uit de mouwen.
• Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.
• Last but not least; je bent een leuke enthousiaste collega.

WIJ ZIJN
Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In bijna 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten.

Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven: we geloven in de kracht van hartelijke service en dienstbaarheid.

WIJ BIEDEN
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap;
• Werken in een enthousiast en gevarieerd team;
• Je bent onderdeel van een familiebedrijf dat dit jaar 125 jaar bestaat;
• Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons actieve team en pas jij in het door ons geschetste beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw motivatie om voor Carel Lurvink te werken. 

Ben je enthousiast geraakt door deze functie en organisatie maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de HR-adviseur Floortje Koobs, via werken@carellurvink.nl

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer