Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Warehouse medewerker 'Inkomende goederen'

Plaatsingsdatum 23-10-2017 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Enschede Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 0 Salaris -

Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten in ons magazijn. Ben jij een hands-on, gemotiveerde aanpakker die zichzelf vastbijt in de inkomende goederen en de nauwkeurige, kwalitatieve behandeling hiervan? Heb je geen last van hoogtevrees? Reageer dan op deze vacature!

Warehouse Medewerker ‘Inkomende goederen’
Locatie: IJzersteden te Enschede
FULLTIME

Als warehouse medewerker inkomende goederen bij Carel Lurvink ga je werken op onze nieuwe locatie aan de IJzersteden te Enschede. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het correct ontvangen en controleren van de inkomende goederen, zodanig dat goederen tijdig, zorgvuldig en veilig worden opgeslagen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste aanvulling van de werkvoorraad in ons raapmagazijn. Als warehouse medewerker ben je allround inzetbaar en heb je geen last van hoogtevrees. Waarom? Omdat je met onze semiautomatische hoogbouwtruck 18 meter de lucht in gaat om goederen op te slaan!

Wie zoeken wij?
Om in aanmerking te komen voor de functie van Warehousemedewerker ‘Inkomende goederen’ vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

  • Afgeronde mbo-opleiding bij voorkeur in logistieke richting;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met opslag van ADR producten is een pre;
  • In bezit van een geldig hef- en reachtruck certificaat is een pre;
  • Bereidt om BHV cursus te halen;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent nauwkeurig en accuraat;
  • Kwaliteit en veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel;
  • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.


Over Carel Lurvink
Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In bijna 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Daarbij bieden wij de beste service en adviseren wij onze relaties op een proactieve manier.

Dit hebben wij je te bieden!
Werken bij Carel Lurvink betekent werken bij een ambitieus familiebedrijf opgericht in 1893. Samen met collega’s draag je dagelijks bij aan de verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Bij Carel Lurvink krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij besteden aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling, door o.a. te investeren in trainingen en opleidingen. Zelfstandigheid wordt gestimuleerd en we zijn er van overtuigt dat een optimale werksfeer bijdraagt aan de resultaten. Dát maakt het werken bij Carel Lurvink zo bijzonder!

Interesse? Overtuig ons!
Enthousiast om aan de slag te gaan? Klik dan nu op de sollicitatiebutton! Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met  Floortje Koobs, HR via werken@carellurvink.nl. We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren kan t/m 18 november.

We hebben begrip voor acquisitie maar geen interesse.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer