Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Warehouse medewerker 'Uitgaande goederen'

Plaatsingsdatum 23-10-2017 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Enschede Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 0 Salaris -

Elke dag verwerken wij in ons magazijn honderden bestellingen die morgen al door onze klanten aangenomen worden. Best een uitdaging, met meer dan 40.000 unieke producten in ons magazijn. Heb jij ervaring in het werken in een logistiek omgeving en heb jij een echte aanpakkersmentaliteit? Pak ons dan in en reageer op deze vacature!

Warehouse Medewerker ‘Uitgaande goederen’
Locatie: Marssteden te Enschede
FULLTIME

Als Warehouse medewerker binnen Carel Lurvink ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse logistieke proces. Jij draagt zorg voor alle uitgaande orders. Je helpt bij het verzenden van de juiste producten naar de juiste klanten door de goederen te picken en in te pakken. Je scant producten met de handscanner en zorgt ervoor dat alle producten verzendklaar zijn. Jij zorgt ervoor dat het laatste pakketje op tijd verzonden is.

Wie zoeken wij?
Om in aanmerking te komen voor de functie van Warehousemedewerker vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

  • Afgeronde mbo-opleiding bij voorkeur in logistieke richting;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Bezit van een geldig hef- en reachtruck certificaat is een pre;
  • Kwaliteit en veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel;
  • Communicatief vaardig en makkelijk in omgang.
  • Beschikt over een ‘aanpakkersmentaliteit’ en je steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.


Over Carel Lurvink
Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In bijna 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een zeer breed en compleet assortiment producten. Daarbij bieden wij de beste service en adviseren wij onze relaties op een proactieve manier.

Dit hebben wij je te bieden!
Werken bij Carel Lurvink betekent werken bij een ambitieus familiebedrijf opgericht in 1893. Samen met collega’s draag je dagelijks bij aan de verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Bij Carel Lurvink krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij besteden aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling, door o.a. te investeren in trainingen en opleidingen. Zelfstandigheid wordt gestimuleerd en we zijn er van overtuigt dat een optimale werksfeer bijdraagt aan de resultaten. Dát maakt het werken bij Carel Lurvink zo bijzonder!

Interesse? Overtuig ons!
Enthousiast om aan de slag te gaan? Klik dan nu op de sollicitatiebutton! Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floortje Koobs, HR via werken@carellurvink.nl. We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren kan t/m 18 november.

We hebben begrip voor acquisitie maar geen interesse.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Floortje Koobs

Vestigingsplaats

Solliciteer